Buurtschap Het Hof

 

SELECTIEPROCEDURE HET HOF, GROOT HOLTHUIZEN


Buurtschap Het Hof
Het laatste buurtschap dat ontwikkeld wordt in Groot Holthuizen is buurtschap Het Hof. Dit  buurtschap gaat bestaan uit ongeveer 120-150 woningen en wordt conform de door de Raad vastgestelde ruimtelijke uitgangspunten en globale programmering (67% betaalbaar onder NHG, 30% sociaal) gerealiseerd. Naar verwachting worden de eerste woningen op zijn vroegst in 2025 gebouwd.


Doel selectieprocedure
Gemeente Zevenaar is op zoek naar één ontwikkelaar, die samen met haar het laatste buurtschap wil vormgeven, ontwikkelen en realiseren. Daarvoor wordt een openbare selectieprocedure gevolgd. Op deze manier willen we zorgen voor voldoende en kwalitatief goede woningen.


Voorselectieleidraad
In de voorselectieleidraad c.a. treft u onder andere de voorwaarden met betrekking tot de verkoop, de selectiecriteria en de procedure aan, inclusief de bijbehorende planning.

De selectieprocedure vindt plaats conform onderstaande voorselectieleidraad:

 

Overige informatie inlichtingen
Aanvullende informatie over de selectieprocedure volgt hieronder:

Nota van inlichtingen

 

Uitslag voorselectie

Voor de voorselectie hebben zich vijftien partijen aangemeld. Daarvan voldeden zeven partijen aan de eisen uit de voorselectieleidraad.

Inmiddels heeft een loting plaatsgevonden en zijn er 4 marktpartijen geselecteerd, waarmee de gemeente de selectieprocedure vervolgt.